Gratis inleiding

Iedere zondag om 13.30 uur

Iedere zondag om 13.30 uur kun je een gratis inleiding op een van onze tentoonstellingen bijwonen. De komende zondagen staan in het teken van de nieuwe tentoonstelling De ontdekking van het heden. Ga op ontdekkingsreis door de westerse kunstgeschiedenis!

Doe mee

Wil je ook deelnemen? De inleiding is gratis voor alle bezoekers met een geldig entreebewijs van het museum én een deelnamebewijs van de inleiding. Het entreebewijs koop je aan de kassa of via onze ticketshop. Je deelnamebewijs reserveer je aan de kassa of via de onderstaande knop. Bekijk goed welke inleiding er wordt gegeven in het programma:

Ontdek meer

Deze website werkt het beste met cookies

Klik op Akkoord als je akkoord gaat met het gebruik van cookies, klik op Aanpassen om zelf te bepalen welke cookies worden geplaatst.

Klik op Akkoord als je akkoord gaat met het gebruik van cookies, klik op Aanpassen om zelf te bepalen welke cookies worden geplaatst.