Gratis inleiding

Iedere zondag om 13.30 uur

Iedere zondag om 13.30 uur kun je een gratis inleiding op een van onze tentoonstellingen bijwonen. De komende zondagen staan in het teken van de tentoonstelling De ontdekking van het heden. De inleiding duurt ongeveer 20 minuten met aansluitend een vragenrondje van 10 minuten.

Doe mee

Wil je ook deelnemen? De inleiding is gratis voor alle bezoekers met een geldig entreebewijs van het museum én een deelnamebewijs van de inleiding. Het entreebewijs koop je aan de kassa of via onze ticketshop. Je deelnamebewijs reserveer je aan de kassa of via de onderstaande knop. Het programma bekijk je via de onderstaande knop.

Ontdek meer

Wil je ook een goedwerkende website?

We willen je ervaring zo prettig mogelijk maken. We gebruiken cookies om het websiteverkeer te meten, relevante content op social media aan te bieden en voor andere marketingdoeleinden. Zo kunnen we je nog meer laten zien van onze Brabantse meesters, internationale topstukken en jonge talentvolle makers.

We willen je ervaring zo prettig mogelijk maken. We gebruiken cookies om het websiteverkeer te meten, relevante content op social media aan te bieden en voor andere marketingdoeleinden. Zo kunnen we je nog meer laten zien van onze Brabantse meesters, internationale topstukken en jonge talentvolle makers.