150 personen

MuseumBrasserie

Voor borrels, walking dinners en uitgeserveerde diners

De MuseumBrasserie is gehuisvest tussen Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch: het deel van de binnenstad van 's-Hertogenbosch waar kunst en cultuur samenkomen in een prachtige omgeving. Vanwege de ligging, ambiance en levendigheid zeer aantrekkelijk voor bezoekers van de musea én de Bossche binnenstad. Je kunt hier in een culturele en inspirerende omgeving op adem komen of afspreken met familie, vrienden of zakelijke partners. Bij mooi weer is het terras in de prachtige Paleistuis geopend.

Mogelijkheden

De kaart van de MuseumBrasserie is samengesteld uit bijzondere lunchgerechten en borrelhapjes. Natuurlijk serveert de brasserie ook de échte Bossche bollen. Daarnaast is er een royaal drankenassortiment met een uitgebreide koffie- en theekaart. Maison van den Boer verzorgt als culinair partner borrels, walking dinners en uitgeserveerde diners. Het gastvrije team ontvangt je graag. Buiten de openingsuren van het museum is de MuseumBrasserie beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen. 

Praktische informatie

Opstelling 150 personen
Technische voorzieningen In de MuseumBrasserie is gratis draadloos internet aanwezig en kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking of extra belichting
Bijzonderheden Directe verbinding met het museum
Neem contact op

De kosten voor huur van de MuseumBrasserie zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook