Steun ons

Elke bijdrage is welkom

Draag jij het museum een warm hart toe? Word dan vriend of doneer eenmalig een klein bedrag. Elke bijdrage, klein of groot, is welkom. Spraakmakende tentoonstellingen en kunstwerken aankopen die de collectie versterken: dit kan alleen dankzij de bijdragen van vrienden, zakelijke en particuliere sponsoren. Met jouw bijdrage, wordt ons museum ook een beetje jouw museum!

Ja, ik draag graag bij!

Wil je een eenmalige bijdrage leveren aan het museum? Dat kan! Met een donatie, klein of groot, aan Het Noordbrabants Museum Fonds steun je de ambities van het museum.

Welk bedrag wil je doneren?

Ander bedrag kiezen?

Steun ons op andere manieren

Word vriend

Onze 1200 vrienden ondersteunen het museum bij collectieaankopen, tentoonstellingen en projecten. Vrienden hebben onbeperkt gratis entree en toegang tot diverse activiteiten, variërend van exclusieve ontvangsten tot (buitenlandse) excursies naar andere musea. Wil jij dit ook?

Klik hier voor meer informatie

Schenken en nalaten

Deel uw liefde voor Brabant, schenk aan de toekomst. Door Het Noordbrabants Museum als goed doel in je testament op te nemen, draag je bij aan inspiratie voor de volgende generatie. Het museum beschikt over een ANBI-status. Benieuwd naar de mogelijkheden voor schenken en nalaten?

Klik hier voor meer informatie

Onze aanwinsten

Bekijk hieronder enkele aanwinsten van Het Noordbrabants Museum. De werken kochten we aan dankzij de steun van velen die ons museum een warm hart toedragen.

Vincent van Gogh, Collse watermolen, 1884. Foto: Peter Cox. Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch
Vincent van Gogh, De tuin van de pastorie te Nuenen, 1885. Foto: Peter Cox. Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch

Veelgestelde vragen

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen of wil je eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze afdeling development. We ontmoeten je graag.

NAZANIN MOARREF
Hoofd development
+31 (0)73-6877 803 / nmoarref@hnbm.nl