Online lezingen

Kunst voor de oren

Thuis vanuit je luie stoel meer te weten komen over kunst: dat kan met onze online lezingen. Ons online aanbod bestaat uit twee versies. Hetzelfde verhaal, maar net iets anders gebracht. Kies de lezing die het beste bij jou past!

Kunst met een knipoog

Voor iedereen met een algemene interesse in kunst. Kies deze lezing als je een leuke introductie wilt op de tentoonstelling. Deze lezing is laagdrempelig en duurt 20 minuten.

Kunst voor de kenner

Ben jij een kunstliefhebber en wil je ontdekken hoe je de tentoonstelling in een iets breder perspectief kunt plaatsen? Kies dan deze versie. Deze lezing duurt 45 minuten.

Het programma

Houd deze pagina goed in de gaten voor een update over het programma.

Ben je op zoek naar een online lezing bij de tentoonstelling Brueghel: de familiereünie. Klik dan hier. We organiseren namelijk een serie van gespreksavonden rondom actuele thema's uit de tentoonstelling.

Meeluisteren? Zo doe je dat

  • Meld je aan voor één van de twee lezingen via de rode button. De twee versies overlappen. 
  • Vul je voornaam, achternaam en e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met een link naar de lezing.
  • De fijnste manier om een lezing te volgen is via een desktop of laptop met Google Chrome browser. Je hoeft geen programma te downloaden, de lezingen zijn te volgen via Webinargeek.
  • De lezing met een knipoog duurt ongeveer 20 minuten. De lezing voor de kenner duurt ongeveer 45 minuten. Geniet ervan!

Terugkijken?

Ontdek meer