Het Noordbrabants Museum Fonds

Zakelijke en particuliere sponsoren

Een museum bouw je niet alleen, dat doe je samen. We zijn dan ook dankbaar dat we bij het realiseren van onze plannen al jaren mogen rekenen op de steun van veel enthousiaste partners; van museumvrienden tot zakelijke sponsoren. In Het Noordbrabants Museum Fonds voegen we de bijdragen van zakelijke en particuliere sponsoren samen met schenkingen en nalatenschappen. Via het fonds investeren we in de ontwikkeling en bloei van het museum. Schenken, vriend worden of een eenmalige donatie doen; hoe je ons steunt, bepaal je zelf.

Investeren in ambities

Alle donaties aan Het Noordbrabants Museum Fonds investeren we voor 100% in onze ambities. Denk aan de aankoop van nieuwe kunstwerken, restauraties, bijzondere tentoonstellingen, educatieve projecten en onderzoek.

STEUN FISCAAL VRIENDELIJK

Stichting Noordbrabants Museum en Stichting Het Noordbrabants Museum Fonds zijn door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Goed om te weten: elke schenking aan het museum is hierdoor fiscaal aftrekbaar en komt volledig ten goede aan het museum. Wij betalen geen schenk- en erfbelasting. Omdat we een culturele ANBI-instelling zijn, levert een schenking op grond van de Geefwet ook extra belastingvoordeel op.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen of wil je eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze afdeling development. We ontmoeten je graag.

NAZANIN MOARREF
Hoofd development
+31 (0)73-6877 803 / nmoarref@hnbm.nl 

Bekijk ook