Vincent van Gogh, Stilleven met flessen en schelp, 1884. Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch. Foto: Marjo van de Peppel-Kool

Het Noordbrabants Museum Fonds

Gelukkig kunnen we bij het realiseren van onze plannen al jaren rekenen op de steun van diverse enthousiaste partijen. In Het Noordbrabants Museum Fonds voegen we de bijdragen van onze zakelijke en particuliere sponsoren samen met schenkingen en nalatenschappen. Draagt u bij aan het fonds, dan wordt ons museum ook úw museum!

Gelden 100% naar ambities

De gelden in Het Noordbrabants Museum Fonds komen 100% ten goede aan onze ambities. We benutten ze voor de aankoop van nieuwe kunstwerken, restauraties, spraakmakende tentoonstellingen of bijzondere onderzoeksprojecten. Exploitatie- en overheadkosten worden niet via het fonds gefinancierd.

Een manier die bij u past

We vinden het belangrijk dat u kunt bijdragen op een manier die bij u past. Goed te weten is dat elke schenking aan Het Noordbrabants Museum door de ANBI-status fiscaal aftrekbaar is. En Het Noordbrabants Museum zelf hoeft geen schenk- en erfbelasting te betalen. Daarnaast is Het Noordbrabants Museum een culturele instelling, wat betekent dat een schenking op grond van de Geefwet een extra belastingvoordeel oplevert.

Meer weten of een afspraak?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u eens met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze afdeling Development.

Erna Baeten, hoofd Development
T +31 (0)73-6877 803
E ebaeten@hnbm.nl

Maaike van de Wiel, relatiemanager
T +31 (0)73-6877 817
E mvandewiel@hnbm.nl

Betrokken particuliere partners

Doorgeven en anderen laten genieten