vanaf 17 augustus

Een open uitnodiging

van onze nieuwe directeur

Jacqueline Grandjean begint haar eerste 100 dagen als kersverse directeur met kijken en luisteren. Dat doet ze niet alleen in het museum maar juist ook buiten het museum. Daarom zet ze haar deuren de komende maanden letterlijk wagenwijd open. Open voor een kennismaking, open voor een gesprek, open voor een verhaal en open voor nieuwe ideeën. Iedereen is welkom!

Open uitnodiging aan iedereen

Het Noordbrabants Museum is er voor iedereen en dat wil Jacqueline graag zo houden en versterken. Daarom begint ze met een open uitnodiging aan alle Brabanders, Bosschenaren, buurtbewoners, scholieren, studenten en families om jouw ideeën te delen.
Wat is nou dat ene ding dat Brabant zo bijzonder maakt? Wat was jouw mooiste moment in het museum? En wat mis je er misschien nog? Wat zou je er graag zien gebeuren? Wat mag nooit veranderen? Zie je prachtige kansen? Klein of groot, het maakt niet uit. Kom vooral langs!

“Afgelopen jaar woonde ik in Antwerpen, daarvoor in Amsterdam maar mijn familie woont hier, in ’s-Hertogenbosch. Zo is ook mijn liefde voor Brabant ontstaan. Ik ben nieuwsgierig naar de mensen in Brabant en ’s-Hertogenbosch, en kijk uit naar een persoonlijke kennismaking en een mooi gesprek over ons museum!

— Jacqueline Grandjean, directeur Het Noordbrabants Museum
Elke woensdagmiddag staat de deur open

Vanaf 17 augustus staat Jacqueline iedere woensdagmiddag tussen 17 en 19 uur klaar met open armen in het Koetshuis op het voorplein. Natuurlijk met een hapje en een drankje. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan hieronder een tijdslot. Zo zorgen we ervoor dat Jacqueline tijd en aandacht voor iedereen kan maken. Maar spontaan langslopen kan natuurlijk ook!

Een inspirerende visuele muur

Alle nieuwe suggesties, ideeën en inspiratie geven we een mooie plek. In het Koetshuis hangen we een grote IXXI waarop iedereen zijn gedachtenspinsels kan achterlaten. Het resultaat: een muur vol inspiratie die we gaan gebruiken bij het vormgeven van nieuwe programma’s en andere toekomstplannen.

Ideeënbus

Lukt het je niet om langs te komen en Jacqueline te spreken? Gebruik dan onderstaand formulier en schrijf je idee op. Ook deze komen bij haar terecht.

Inzending
Insturen